Zonnepanelen


Bauer Solartechnik GmbH
Fabrikant van zonnemodules sinds 1985, met meer dan 3.000 MW geïnstalleerde en verkochte modulecapaciteit, internationale partners en projecten in heel Europa.  Een dat familiebedrijf staat voor financiële soliditeit en betrouwbare partnerships. Al meer dan 2 decenia voorzien zij de klanten van hoogwaardige zonnepanelen: betrouwbaar, op tijd en met een bovengemiddeld rendement.

Hanover Solar zonnepanelen


Hanover Solar is een bedrijf dat van oorsprong is gevestigd in Duitsland. Het hoofdkantoor zit ook in Hannover. In 2011 heeft Hanover Solar een fabriek geopend in China. De productie van deze panelen is voornamelijk bedoelt voor de lokale markt en Australie.

De afgelopen jaren heeft deze fabriek een groei doorgemaakt qua productiecapaciteit. Ook heeft Hanover Solar in 2013 geïnvesteerd in een volledig automatische fabriek in Indonesië. Dit is voornamelijk voor de Europese markt bedoelt.

Deze twee fabrieken samen hebben een gecombineerde productiecapaciteit van 300 MW per jaar voor zonnepanelen. Het bedrijf hanteert een lage voorraad. Hanover Solar heeft naast de poly en mono panelen tevens glas-glas zonnepanelen in hun assortiment.

Hanover Solar extreme testen

Om verder te gaan naar de omvormers klik hier.

Back to top