Archives

Komt belofte na wat er aan mij verteld is, en in offerte staat

Monteur heeft netjes gevraagd of alles op tekening staat na tevredenheid is. Zo ga ik het uitvoeren. Geweldig bedrijf die naar je luistert wat jij wil en geen eigen spullen aanpraat die jij niet wil. De monteur heeft netjes van boven naar beneden gewerkt, en alle spullen netjes opgeruimd. Wel was het bedrijf iets duurder als andere bedrijven maar de garantie is ook veel langer ik geef het een dikke 9,5 voor alles. Ik wens ze veel succes in de toekomst. Ik beveel het bedrijf van harte aan.

Lees Verder

Prima

Goede voorlichting, snelle uitvoering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Niks op aan te merken.

Lees Verder

Zeer vakkundige mensen.

Komen de afspraken na. Vakkundig personeel in dienst. Ze installeren het netjes binnen en buiten. Zal ik ze bij andere aanraden. JA ZEKER

Lees Verder

Prima!

Alles liep zoals gewenst. Het eerste gesprek was fijn en het was al snel duidelijk voor ons. Afspraak gemaakt voor installatie en de monteur deed prima zijn werk. Direct daarna zijn wij gebeld en er werd gevraagd hoe de installatie verliep, heel netjes.

Geen opmerkingen eigenlijk. Ik zou het zeker aanbevelen.

Lees Verder

Gewenste installatie netjes geplaatst en defecte omvormer zonder problemen vervangen.

Goed advies gekregen hoe 12 panelen op een nette manier op ons dak geplaatst konden worden. Ook onze wens voor een 3fase installatie was geen probleem. De installatie zelf is netjes gedaan op de afgesproken dag.

Helaas gaf een van de omvormers een probleem na 2weken. Dit werd snel opgelost, helaas wel met de nodige communicatie over het tijdstip (enigszins te begrijpen vanwege de drukte). De installatie draait nu al meer dan 2 manden na onze tevredenheid.

Lees Verder

Op de toekomst voorbereid.

Mijn ervaring met Economy Solar kan ik in een woord vertellen. Prima uitleg van Marcel vooraf, zodat je als niet kenner weet wat je doet. De afspraken worden precies nagekomen zoals vooraf beloofd. De monteur kwam exact op de afgesproken tijd. Ineen ijltempo lagen ze op het dag. Ook de bijbehorende accessoires zijn prima geïnstalleerd. Dit was nou werk van een ECHTE vakman. Na de nodige uitleg mag ik zeggen dat ik UITERMATE TEVREDEN ben.

Lees Verder

Fijne mannen op m’n dak!

Zonnepanelen, vaak over nagedacht en na 3 offertes besloten Ecomy solar m’n dak op te sturen. Fijne mannen op m’n dak prettig werksfeertje en aan ’t eind liggen er 11 mooie panelen. Met ’n goed gevoel heet ik de zon welkom. Ik wens alle twijfelaars ’n goede snelle beslissing toe want ook vandaag schijnt de zon weer voor jou en voor mij…

Lees Verder
Back to top