Projecten

Oud-Vossemeer

51 x Trina solar 270Wp poly panelen.

 

Voor deze klant in Oud Vossemeer (Zeeland). hebben we 51 x Trina Solar 270Wp panelen geplaatst op het stalen dak van zijn bedrijfspand.

De panelen zijn per 2 gekoppeld aan een micro-omvormer van Envertech. Alle omvormers communiceren elk met internet middels Enverbridge waardoor exact de prestaties per paneel kan worden afgelezen.

Door de micro-omvormers liggen de panelen parallel en is de opbrengst van het ene paneel niet gevoelig voor de opbrengst van het andere paneel, wat bij een string omvormer wel het geval is en er weer optimizers nodig zijn.

Systemen zoals Solar-edge en Hosola met de Beebox werken feitelijk ook zo alleen er is toch een groot verschil. bij Solar-edge e.d. liggen de optimizers wel in serie en is er binnen nog altijd een omvormer nodig. Dus meer produkten meer kans op defecten minder garanties maar ook weer goedkoper.

In de nabije toekomst worden hier door ons ook 2 warmtepompen geïnstalleerd. Hierboven is te zien dat de voorbereidingen daarvoor ook al getroffen worden. De geul is gegraven en de mantelbuis ligt klaar.

Haarlem

15 x Hanover Solar mono full black 280 Wp Panelen.

 

Voor een klant in Haarlem hebben wij 15 x Hanover solar 280 Wp Full black panelen geplaatst op zijn herenhuis.

Het montagemateriaal is van FlatFix Fusion. De omvormer van Hosola en de monitoring loopt via solarman

Herpen

 

20 x Hanover Solar mono full black 270 Wp Panelen.

 

Voor een klant in Herpen plaatsten wij 20 x Hanover Solar mono full black 270 Wp panelen.Binnen hangt er een omvormer van Hosola . De 5000 MTL Bright.De monitoring gebeurt door Solarman.

Een mooi voorbeeld van onze ´klant maakt klant´ actie

 

14 x Hanover solar 260 poly

 

In juni 2017 plaatsten wij voor een klant in Hoofddorp 14 x Hanover Solar 260 Wp poly panelen. De omvormer is van Hosola. De  3680 MTL Bright. Het montagemateriaal is van click- fit

17 Hanover solar 260 poly

 

2 maanden later plaatsten wij bij de buren ook een installatie dit waren 17 Hanover Solar 260 Wp poly panelen. En een Hosola omvormer 4200 MTL Bright

Nijmegen

 

voor een klant  hebben we meerdere studenten huizen voorzien van in totaal 68 Hanover Solar 260 Wp panelen.

 

Binnenkort zal deze klant door ons voorzien worden van warmtepompen