Over Ecomy

Wat zeggen onze klanten over Ecomy Solar

Waarom zou u kiezen voor zonnepanelen van Ecomy solar

Bij de meeste zonnepaneel aanbieders heeft men de keus uit vele merken zonnepanelen, bij Ecomy solar niet. Inmiddels zijn we al ruim 10 jaar op deze markt en gaan we alleen nog maar voor A kwaliteit.

Omdat Ecomy rechtstreeks in contact staat met de fabrikant kunnen wij de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden en waarborgen.

Wij geloven dat de meeste mensen nog veel problemen gaan krijgen met hun zonnepanelen naarmate de garantieperiode is verstreken, en wel hierdoor: 95% van de zonnepanelen die nu op de markt zijn, worden gekit met siliconenkit. De omlijsting word volgespoten met siliconenkit waarna de cellen, het glas en de folie in de omlijsting word gedrukt en het paneel waterdicht is.

Vervolgens ligt een paneel jaar in, jaar uit in de zon en de kou waardoor siliconenkit na jaren uitdroogt en zijn werking gaat verliezen.

Na 10 of 12 jaar verloopt de fabrieksgarantie en als het paneel na 15 jaar een lekkage heeft, is deze garantie dus verlopen. Ook kunt u geen aanspraak maken op de opbrengstgarantie simpelweg omdat het paneel kapot is.

Wat maakt ons zonnepaneel anders?

Onze zonnepanelen zijn al gelijmd en waterdicht voordat ze het frame ingaan daarbij komt er nog een extra afdichtingsband (Duitse merk Tesa) om het glas heen dat speciaal voor deze industrie is ontwikkeld. Het glas van de zonnepanelen is voorzien van afgeronde hoeken zodat het de ruimte heeft om te kunnen uitzetten.Het frame is dikker en heeft extra dikke hoeken voor de stevigheid. Het frame heeft rondom een aantal geperforeerde gaten zodat er geen water in het frame kan blijven staan.

Daarnaast zijn de meeste zonnepanelen die op de markt zijn, in de junction box ( deze zit op de achterzijde van het zonnepaneel ) gezekerd op 15 ampère. Het paneel dat Ecomy gebruikt is gezekerd op 20 ampère en mede hierdoor heeft dit paneel het brandcertificaat klasse 1 behaalt.

Om verder te gaan klik hier