(Micro-) Omvormers

Ap systems micro-omvormers


APsystems Micro-omvormer

APsystems (ook bekend als Altenergy Power System Inc.) is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van micro-omvormers en bijbehorende producten voor zonne-energie-installaties. Micro-omvormers zijn een belangrijk onderdeel van PV (photovoltaic) zonnesystemen, omdat ze directe stroom (DC) omzetten, die wordt opgewekt door zonnepanelen, in wisselstroom (AC) voor gebruik in woningen en bedrijven of om terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

AP icon silicon micro omvormer

Opgericht in Silicon Valley in 2010

AP icon solar micro omvormer

Meer dan 100.000 PV installaties

AP icon module micro omvormer

Een van de grootste leveranciers van Module Level Power Electronics (MLPE’s).

ISO9001 & ISO14001 gecertificeerd

AP icon tech micro omvormer

Intellectueel eigendom van 110 octrooien

APsystems YC1000 Micro-omvormer

Dubbele of Meerdere Ingangen: In tegenstelling tot veel traditionele micro-omvormers die slechts één zonnepaneel ondersteunen, biedt APsystems micro-omvormers die kunnen worden aangesloten op meerdere zonnepanelen, waardoor de installatie flexibeler en soms kosteneffectiever wordt.

APsystems QS1 Micro-omvormer

Geavanceerde Monitoring: Net als vele andere moderne zonne-energie producten, hebben APsystems micro-omvormers ingebouwde monitoring mogelijkheden. Dit stelt gebruikers in staat om de prestaties van hun zonnesysteem in realtime te bekijken.

APsystems YC600 Micro-omvormer

Veiligheid: Micro-omvormers kunnen de veiligheid verhogen omdat ze werken met lagere DC spanningen in vergelijking met traditionele string omvormers. Dit vermindert de kans op vonken of brand in geval van schade.

Energie Communicatie Unit

Prestaties: Micro-omvormers kunnen de algehele prestaties van een zonne-energiesysteem verbeteren, vooral in situaties waar zonnepanelen mogelijk in de schaduw liggen of verschillende oriëntaties hebben. Omdat elke micro-omvormer individueel werkt, kan een paneel dat in de schaduw ligt de prestaties van de andere panelen in het systeem niet negatief beïnvloeden.

ECU-C met geavanceerde functies

Wereldwijde Aanwezigheid: APsystems heeft een wereldwijde aanwezigheid en biedt oplossingen in diverse landen. Hierdoor hebben ze ervaring met verschillende marktbehoeften en technische eisen.

Energie Monitoring & Analyse

Redenen om voor APsystems te kiezen: APsystems onderscheidt zich door hun innovatieve technologie, duurzaamheid van producten, uitgebreide monitoringmogelijkheden, wereldwijde ondersteuning, en concurrerende prijsstelling. Voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare, kosteneffectieve en geavanceerde oplossing voor hun zonne-energiebehoeften, biedt APsystems een combinatie van ervaring, kwaliteit en service die moeilijk te overtreffen is.


In 2006 bedacht SolarEdge een revolutionaire manier om energie te produceren en beheren in PV-systemen. “Momenteel zijn wij wereldmarktleider op het gebied van high-performance smart energy technologie. Door onze eersteklas technische expertise en met een constante focus op innovatie, creëren wij smart energy oplossingen ’that power our lives’ en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren.”
Als wereldleider op het gebied van slimme energietechnologieën zet SolarEdge zich in voor een duurzame wereld en voldoet volledig aan de internationale normen voor kwaliteit en controle, ethisch gedrag en milieubescherming.

Single Phase Inverter


Hosola New Energy Co., Ltd is een professionele fabrikant van zonne-omvormers, gespecialiseerd in R&D, productie en
marketing van PV-omvormers.
Het R&D-team heeft ervaring in de omvormerindustrie die de hoge kwaliteit van onze producten garandeert.
Hosola werkt samen met het elektrische instituut van Tsinghua University, het elektrotechnische instituut van Nanjing Aeronautics, Astronautics University en onderzoekt naar nieuwe technologieën op het gebied van omvormers.
Hosola heeft een strikte kwaliteitscontrole, waaronder inkomende inspectie, kwaliteitscontrole van procesproducten, testen en eindproductinspectie, waardoor de Hosola-omvormer zich onderscheidt van andere concurrenten.

Hosola Power Optimizer

Om verder te gaan naar de montagematerialen klik hier.

Back to top