Ecomy Solar

Complete installaties met
echte Duitse zonnepanelen

30 jaar fabrieksgarantie

Uitstekende service

Scherpe prijzen

Ecomy solar is er voor Particulieren

Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 3500 kWh. Dit verbruik kan worden gecompenseerd door ongeveer 10 zonnepanelen van 375 Wp zonder enige hinder van schaduw volledig op het zuiden te richten.

Een goed uitgewerkt legplan zorgt ervoor dat uw dakoppervlak zo goed mogelijk ingericht en benut zal worden. Hierdoor haalt u een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering.

We komen persoonlijk bij u langs om naar uw dak situatie te kijken en alle mogelijkheden en wensen voor u op een rij te zetten. Zo krijgt u van ons advies op maat. Ook krijgt u een complete offerte. Hierin zijn alle kosten en opbrengsten voor u uitgewerkt. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan.

Wij installeren op woningen met schuine en platte daken, maar ook op schuren en garages. U krijgt een professioneel en compleet verzorgde installatie met een nette afwerking. Deze wordt volledig werkend opgeleverd.

Daarnaast zijn de omvormers voorzien van een wifi-module. Hierdoor kunt u de installatie monitoren via een website of een app op uw smartphone.

Ook het aanmelden bij de netwerkbeheerder en de BTW-teruggave verzorgen wij voor u.

Wij zijn altijd goed bereikbaar.

Of we nu op het dak staan, of de groepenkast installeren. Onze secretaresse kan uw vragen direct beantwoorden of doorverbinden naar een van onze installateurs.

Hoewel ons kantoor op zaterdag gesloten is, zijn we telefonisch toch bereikbaar.

Daarnaast kunt u buiten kantoortijden altijd het contact formulier invullen en zullen we uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Terugbelverzoek aanvragen

Cornelis Drebbelstraat 13, 6603 BH Wijchen

024-64 54 189

info@ecomy.nl

Voor het contactformulier klik hier

Voor een afspraak op locatie klik hier

Voor vrijblijvende offerte klik hier

Bekijk hoe onze klanten ons beoordelen
klik hier

Om verder te gaan klik hier

Back to top