BTW terugvragen?

 

BTW compensatie zonnepanelen.

 

Als particulier kunt u in aanmerking komen voor een btw vrijstelling bij de aanschaf van zonnepanelen. Ecomy regelt dit gratis voor onze klanten. U dient zich hiervoor aan te melden als BTW-ondernemer bij de Belastingdienst. De Belastingdienst merkt u aan als BTW ondernemer als u voldoet aan de voorwaarde dat u regelmatig en tegen vergoeding stroom levert aan uw energiebedrijf. Van een vergoeding is sprake als u van uw energiebedrijf een bedrag betaald krijgt voor de door u (via uw zonnepanelen) aan uw energiebedrijf geleverde stroom.

Voor meer informatie over BTW compensatie op zonnepanelen voor particulieren kunt u het PDF ‘veelgestelde vragen en antwoorden over btw-heffing bij particulieren met zonnepanelen’ lezen. Voor de voorwaarde kunt u ook de website van de belastingdienst bezoeken door HIER te klikken. Uiteraard kunt u ook Contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Subsidies zonnepanelen.

De prijzen voor zonnepanelen installaties worden steeds interessanter. Echter, een subsidie voor zonnepanelen kan de investering nog rendabeler maken. Op een zonneboiler is doorgaans een subsidie beschikbaar. Voor een zonnepanelen installatie is dit wisselend. Wij kunnen eenvoudig voor u kijken of u recht heeft op een subsidie voor het plaatsen van zonnepanelen. Enkele voorbeelden van subsidies en regelingen voor zonnepanelen installaties zijn:

SDE Subsidie
EIA Subsidie
Duurzaamheidslening

Klik hier om terug te keren naar de kennisbank