Onze selectie merken in Glas-Glas Zonnepanelen, (Micro-)Omvormers en Montagemateriaal

Blogs

Gepubliceerd op 5 april 2024

Inleiding

Er zijn talloze zonne-energie merken en producten. Bij Ecomy Solar zijn we erop gericht om alleen de hoogste kwaliteit te leveren, daarom werken wij ook alleen met de beste zonne-energie merken. Er zijn veel verschillende zonnepanelmerken beschikbaar op de markt, waardoor het soms moeilijk kan zijn om de beste keuze te maken.

In dit artikel belichten we enkele van de beste zonne-energie merken op het gebied van glas-glas zonnepanelen, (micro-)omvormers en montagemateriaal. Al deze merken bieden zonnepanelen met verschillende eigenschappen, zoals een hoge efficiëntie, lange garantietermen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van uw project en om de verschillende opties te vergelijken om de beste keuze te maken.

Glas-Glas Zonnepanelen

Hanover Solar

Hanover Solar is een betrouwbare naam in de industrie en staat bekend om zijn hoogwaardige glas-glas zonnepanelen. De zonnepanelen worden getest op zes verschillende punten: infrarood scannen, elektroluminescentie, thermisch cyclen, vriezen-ontdooien, damp-hitte, vochtigheidsdoorlaatbaarheid en UV-degradatie.

Bauer

Een ander premium merk dat gespecialiseerd is in glas-glas zonnepanelen is Bauer: een bekend en betrouwbaar merk op het gebied van zonnepanelen. Het bedrijf is al sinds 1985 actief en heeft een lange geschiedenis op het gebied van duurzame energie.

JA Solar

JA Solar is ook een prominente speler als het gaat om glas-glas zonnepanelen, bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen aan, van monokristallijne tot polykristallijne panelen, zodat er voor iedereen een passende oplossing is.

(Micro-)Omvormers

AP Systems

AP Systems is een Amerikaanse producent van micro-omvormers voor zonnepanelen, die al sinds 2010 actief is op de markt. De micro-omvormers van AP Systems zijn compatibel met veel verschillende zonnepanelen en zijn daarom een goede keuze voor een gevarieerd solarenergiesysteem.

SolarEdge

SolarEdge biedt zowel string-omvormers als power optimizers. Met SolarEdge zorg je ervoor dat je het maximale uit je zonnepanelen haalt en profiteert van een duurzame energiebron.

GoodWe

Het bedrijf biedt een breed scala aan zonnepanelen en omvormers voor zowel kleine als grote woningen. GoodWe is bekend om zijn innovatieve technologie en de goede prijs-kwaliteitverhouding van zijn producten. De zonnepanelen van GoodWe hebben een hoge efficiëntie en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals halfsnijders en PERC-cellen.

Montagemateriaal van ESDEC

Clickfit

Het ClickFit systeem is ontwikkeld om de installatie van zonnepanelen te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Het systeem is geschikt voor verschillende typen daken en bestaat uit een aantal slimme componenten die een snelle en veilige installatie garanderen. Met ClickFit kunnen installateurs sneller en nauwkeuriger werken, wat resulteert in een lagere installatiekosten en een betere terugverdientijd voor de klant.

Flatfix

FlatFix is een montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken, ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf ESDEC. Met FlatFix kun je eenvoudig om obstakels zoals schoorstenen of ramen heen werken, waardoor je het meeste rendement uit je dak haalt.

Blubase

Blubase is een merk voor montagemateriaal voor zonnepanelen, dat onderdeel is van de Esdec Solar Group. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan montagesystemen voor zonnepanelen, die geschikt zijn voor verschillende soorten daken, zoals platte daken, schuine daken en daken met dakpanplaten.

Conclusie

Bij het opzetten van een zonne-energieproject is de keuze van de juiste componenten cruciaal. Gezien er zoveel verschillende zonne-energie merken op de markt zijn, kan Ecomy Solar kan je begeleiden bij het maken van deze belangrijke keuzes. Dit doen wij door onze expertise en onze selectie van topkwaliteit producten van betrouwbare zonne-energie merken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer relevante informatie

Wij helpen je graag verder

Laat hieronder je gegevens achter.

Veelgestelde vragen

Zijn zonnepanelen rendabel?2024-05-01T13:30:08+00:00

Ja, zonnepanelen zijn op de lange termijn rendabel en een duurzaam alternatief voor het opwekken van energie. Zonne-energie is circulair en raakt nooit op. Door te investeren in zonne-energie draag je actief bij aan een duurzamere toekomst en het is beter voor je portemonnee.

Produceert Bauer Solar Tier 1 zonnepanelen?2024-05-01T13:30:20+00:00

De zonnepanelen van Bauer Solar GMBH behoren tot de Tier 1 en produceren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Bauer geeft op de glas-glas panelen dan ook een product én vermogensgarantie tot 30 jaar.

Wat zijn Tier 1 zonnepanelen?2024-05-01T13:30:24+00:00

Tot de Tier 1 behoren alleen de top 2% beste zonnepaneelfabrikanten. Om tot deze top te behoren, wordt gekeken naar de kwaliteit, research, investeringen en development & innovatie.

Wat is het verschil tussen Glas-Glas zonnepanelen en Glas-Folie zonnepanelen?2024-05-01T13:30:30+00:00

Glas-Glas zonnepanelen hebben een hogere belastbaarheid dan de traditionele Glas-Folie zonnepanelen en zijn onbrandbaar. Hierdoor zijn de zonnepanelen beter beschermt tegen, sneeuw, hagel en andere weersomstandigheden.

Tussen glas-glas en glas-folie panelen verschilt de onderste laag: bij een glas-glas zonnepaneel is dit een laag (structuur)glas exact hetzelfde als de toplaag. Bij glas-folie zonnepanelen is dit anders, deze laag is een backsheet van folie. Dit kleine verschil in het productieproces zorgt er echter voor dat glas-glas panelen vele voordelen hebben ten opzichte van Glas-Folie panelen.

Wat is een zonnepaneel omvormer?2024-05-01T13:26:54+00:00

Een zonnepaneel omvormer is een apparaat dat de directe stroom (DC) van zonnepanelen omzet in wisselstroom (AC), die gebruikt kan worden in een huis. De omvormer maakt het mogelijk om de elektriciteit die door de zonnepanelen wordt gegenereerd, op een veilige manier te vervoeren naar uw huis en gebruiken in uw apparaten. Zonnepaneel omvormers komen in verschillende soorten en maten, afhankelijk van uw energiebehoefte.

Dit bericht delen

Vraag een zonnepanelen offerte aan

Vraag een zonnepanelen offerte aan

Een offerte voor zonnepanelen aanvragen? Bij Ecomy Solar zijn we gepassioneerd over duurzame energie en werken we alleen met de hoogste kwaliteit merken. Vraag makkelijk een offerte voor zonnepanelen aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Vraag een zonnepanelen offerte aan? Bij Ecomy Solar delen we een passie voor duurzame energie en streven we ernaar om alleen met topmerken van hoogstaande kwaliteit te werken. Het aanvragen van een offerte voor zonnepanelen is bij ons eenvoudig en u kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.

Ga naar de bovenkant